Van den Assem sale

Logo Van den Assem

Van den Assem is een schoenenwinkel met een ruim aanbod aan schoenen, pumps en laarzen. Van den Assem heeft momenteel 17 filialen in Nederland, maar is daarnaast ook op het internet te vinden. De webshop is groot en uitgebreid en staat vooral bekend om het grote aanbod van Ugg Australia artikelen. Daarnaast worden er de beste schoenen uit de nieuwste collecties aangeboden van verscheidene populaire merken. De collecties bestaan uit damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Ook richten ze zich bij Van den Assem op grote maten en comfortschoenen.

Van den Assem schoenen outlet

De webshop verkoopt naast schoenen ook verscheidene tassen en accessoires. Mocht het artikel niet aan uw verwachting voldoen, kunt u deze binnen 14 dagen na leverdatum retour zenden. Het is mogelijk om het bedrag terug te krijgen, of om het geretourneerde artikel te ruilen. Als een bedrag teruggestort wordt, gebeurt dit binnen drie werkdagen. De pakketjes van Van den Assem kunnen gevolgd worden bij PostNL via track & trace. Alle schoenen sale die Van den Assem in het assortiment heeft, vind je terug bij KledingSale. Alles in een overzicht. Hoe fijn is dat?

Top merken van de winkel

In het assortiment zijn veel bekende merken zoals Michael Kors, Ugg, VIA VAI en Shabbies. Bij Van den Assem kun je een redelijk aanbod van Michael Kors laarzen vinden. Het gaat hier voornamelijk om lage laarzen. De kleuren beperken zich tot zwart en subtiele kleuren. De webshop van Van den Assem heeft daarnaast een groot aanbod in laarzen van Ugg Australia. De laarzen zijn er in verschillende hoogtes te vinden. Daarnaast zijn ook de kleuren erg variërend. Je kunt er Ugg laarzen vinden in felle knapkleuren, maar ook in het zwart of subtiele aardetinten. Voor de VIA VAI schoenen gaat het voornamelijk om lage laarzen in subtiele kleuren en pasteltinten. Ten slotte vind je de laarzen van Shabbies in het assortiment. In veel verschillende kleuren kunt u uw nieuwe paar Shabbies kopen en de collectie aanvullen.

Bekijk ALLE SALE van Van den Assem

Statistieken voor Van den Assem

Totaal aantal producten19782
Totaal aantal producten in de sale6572
Percentage producten in de sale34%
Aantal webshops met producten van Van den Assem1
Maximum kortingspercentage bij Van den Assem72%