Header image

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de diensten van KledingSale? Op deze pagina lees je veelvoorkomende vragen over onze website. Voor vragen over een specifiek product, bijvoorbeeld over de maat, kun je terecht bij de klantenservice van de webshop die het product verkoopt.
Kun je geen antwoord vinden of wil je meer weten, dan kun je altijd contact met ons opnemen via deze pagina.

Hoe werkt KledingSale?

KledingSale verzamelt voor jou de sale van verschillende kledingmerken en webshops. Via het overzicht op onze website krijg jij te zien waar het product dat jij zoekt tegen de laagste prijs verkrijgbaar is. Vervolgens word je doorverwezen naar de pagina van de webshop en daar kun je jouw nieuwe product bemachtigen! Zo simpel is het. Weten hoe het precies werkt? Kijk dan hier voor meer informatie over KledingSale.

Krijg ik een bevestigingsmail na het kopen van een product via KledingSale?

Je krijgt van KledingSale geen bevestigingsmail na aankoop van een product. Wij geven enkel een overzicht en verwijzen je door naar de webshop die het product verkoopt dat jij nodig hebt. De aankopen die je daar doet, worden altijd verder afgehandeld door die webshop. Je kunt dan ook het beste contact opnemen met de webshop in kwestie wanneer je geen bevestigingsmail hebt gekregen.

Wat als de prijs op KledingSale verschilt met de prijs van de webshop?

Het team van KledingSale is elke dag bezig met het bijwerken van het aanbod en de informatie op de site. Die informatie krijgen we van de webshops die de producten uit ons overzicht aanbieden. Normaal gesproken hoort de informatie op beide websites dus overeen te komen. Toch kan het soms gebeuren dat de gegevens verouderd zijn en dat kunnen wij helaas niet altijd voorkomen. Kom je foutieve informatie tegen? Geef dit dan door via onze contactpagina en wij zullen ons best doen om het zo snel mogelijk aan te passen.

Kan ik mijn producten retourneren?

Online aankopen doen blijft natuurlijk spannend. Past het wel en is het wel de juiste kleur? De mogelijkheid hebben om te retourneren is daarom altijd prettig. Veel webwinkels bieden de optie om te retourneren. Hoe dit te werk gaat verschilt echter per webwinkel. Als wij de informatie voor handen hebben, dan vermelden wij het bij de winkel op onze website. Klik op de desbetreffende winkel in ons webwinkel overzicht en bekijk de informatie.

Wanneer wordt mijn pakket geleverd?

Elke winkel heeft zijn eigen levertijden. Hierdoor verschilt het per winkel wanneer je je pakketje kunt verwachten. Bij de aangeboden winkels geven wij, indien beschikbaar, informatie over de gemiddelde levertijd. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, zul je van de webshop zelf een bevestigingsmail ontvangen met daarin de verwachte levertijd. Wanneer je vragen hebt over de levering van je pakket, dan kun je contact opnemen met de desbetreffende winkel.

Hoe blijf ik op de hoogte van de nieuwste sale?

Als je benieuwd bent naar de nieuwste sale, dan kun je hiervoor Sale Alerts instellen. Maak een account aan en geef je zoekopdrachten door. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je de nieuwste sale van een bepaald merk wilt ontvangen of van alle dames jeans. Wanneer er binnen deze zoekopdracht nieuwe producten beschikbaar zijn, dan krijg je een e-mail met daarin de producten in de aanbieding. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte en kun jij als eerste profiteren van de nieuwste sale. Deze optie maakt het tevens mogelijk om meer kans te hebben dat je maat nog beschikbaar is. 

Hoe werkt Sale Alerts?

Wanneer je een account aanmaakt bij KledingSale, kun je je zoekopdrachten opslaan. Wanneer er dan nieuwe aanbiedingen zijn binnen deze zoekopdracht, dan krijg je hier bericht van via een e-mail. 

In het productoverzicht ga je naar datgene waar je naar op zoek bent. Hierbij kun je ook verschillende filters gebruiken om je zoekopdracht nog specifieker te maken. Vul bijvoorbeeld de juiste maat in of welke kleur het moet hebben. Wanneer je tevreden bent met waar je naar zoekt, dan kun je op de knop Sale Alert klikken boven de zoekresultaten. 

Via je account zie je alle opgeslagen zoekopdrachten. Deze kun je hier bewerken en beheren. Heb je datgene gevonden waar je naar op zoek was? Dan kun je bij deze zoekopdracht aangeven dat je geen e-mail meer wilt ontvangen. 

Waarom word ik doorverwezen naar een andere website?

Wanneer je op een product klikt dan zie je de aangesloten winkels die dat product aanbieden. Het product zelf is niet bij KledingSale te bestellen, omdat wij geen winkel zijn. Wij verzamelen de beste online aanbiedingen en bieden jou het overzicht aan. Hierdoor zie je niet van één winkel de sale, maar van heel veel winkels tegelijkertijd! Dit maakt het vergelijken een stuk makkelijker en zie je een compleet overzicht van het online aanbod. Je kan zoeken per categorie, maar ook per merk of winkel. Wanneer je datgene hebt gevonden waar je naar op zoek was, dan kun je op het product klikken en word je doorverwezen naar de desbetreffende winkel. Uiteindelijk doe je bij de winkel zelf je aankoop.