Nieuwsberichten

Adidas in de aanbieding tot 50%

Ben jij een Adidas fan en hangt jouw garderobekast vol met kleding en schoenen van dit merk? Dan is deze sale voor jou gemaakt. Want Adidas heeft nu zowel haar kleding als haar schoenen in de outlet. En het mooiste van allemaal, je kan een flink bedrag besparen!

Lees meer

After christmas sale: heel veel sale

De kerstdagen van 2018 zijn weer voorbij en we gaan alweer bijna 2019 in. De online shops willen dit moment niet zomaar voorbij laten gaan en hebben nu veel online kleding in de sale. Was je te laat met het kopen van je kersttrui, maar wil je alsnog wel eentje hebben? Dan is dit je kans om hem in de aanbieding te kopen. Ook wanneer je het nieuwe jaar in wil gaan met een nieuw paar schoenen, dan bieden deze dagen veel mogelijkheden voor jou.

Lees meer

Herenschoenen tot 50% korting

Wilde je tijdens de kerstdagen het liefst een nieuw paar schoenen aan, alleen vond je het nog net een te grote investering? Bij diverse online winkels heb je nu fikse kortingen tot wel 50%. Dit betekent voor jou wellicht een nieuw paar schoenen voor een mooie prijs! De merken die in de aanbieding zijn, zijn onder andere Levis, New Balance, G-Star, Dr. Martens en Clarks.

Lees meer

T/m 40% korting bij Van den Assem schoenen

Voor wie nog een Sinterklaas cadeautje moet kopen of voor degene die zichzelf gewoon even wil verwennen, dit is je kans! Van den Assem biedt nu tot en met 40% korting aan op zowel dames- als herenschoenen. Op KledingSale shop je de leukste schoenen van Van den Assem en vele andere topmerken. Deze week is het Van den Assem die korting heeft, volgende week misschien weer een andere. Blijf altijd goed op de hoogte en laat geen koopje voorbijgaan.

Lees meer

Gabor tassen in de aanbieding

De winter staat alweer voor de deur en Gabor doet hier een gepaste sale bij. Bekijk de winterse tassen van Gabor en loop volgende week al met jouw nieuwe tas op straat. En een leuke verrassing: ook een aantal schoenen staan in de aanbieding! Scoor nu jouw tas of paar schoenen extra goedkoop in deze sale. Met kortingen tot en met 30% bespaar je al snel een flink bedrag. Psst, kun je misschien zelfs nog een tweede paar kopen... Want hè, het is nu in de aanbieding! Straks betaal je er weer de hoofdprijs voor.

Lees meer