Timberland sale

Logo Timberland

In 1978 werd Timberland een feit als schoenenmerk. Inmiddels heeft dit label zich lang en breed gemanifesteerd als een zeer sterke naam in de modewereld. De iconische lichtbruine lage laars is daar zeker bewijs van. Dit merk heeft een gedegen naam die bekend staat voor kwaliteit: de artikelen zijn comfortabel genoeg om de hele dag te dragen en kwalitatief zo gemaakt dat ze lang mee gaan. Timberland is voor iedereen. Van stoere items voor intensief buitengebruik tot stijlvolle modieuze en meer casual items. Bij KledingSale koop je je favoriete Timberland items altijd in de sale! Topmerken voor betaalbare prijzen zijn bij ons geen uitzondering maar een vaste regel.

Altijd uitverkoop in de Timberland webshop

In onze Timberland outlet is winkelen immer een feest. Je kijkt je ogen uit in de online shop: al die mooie sportieve boots, tassen en truien van hoge kwaliteit en nog betaalbaar ook! In de sale koop je heel voordelig en snel. Ben je op zoek naar een elegante maar praktische outfit voor een dag wandelen? De boots van Timberland kunnen wel tegen een stootje. Samen met een flitsende en stevige tas, een vrouwelijk shirt en een sterke modieuze broek ben je helemaal klaar voor het avontuur. Bereid je goed voor en begin je tocht vandaag nog naar de aanbiedingen.

Goedkope schoenen, kleding en accessoires: outlet!

Vind jij het ook zo vervelend om te moeten wachten totdat het weer uitverkoop is? Wil jij altijd meer shoppen dan jouw budget eigenlijk toelaat? Ben jij ook zo klaar met die momenten wanneer je erachter komt dat je nieuwe aankoop ergens anders in de verkoop blijkt te zijn? Laat deze ergernissen als sneeuw voor de zon verdwijnen met onze permanente sale collectie! Zo houd je nog geld over voor bijvoorbeeld een (winter)sport, in Timberlandstijl natuurlijk.

Bekijk ALLE SALE van Timberland

Statistieken voor Timberland

Totaal aantal producten8740
Totaal aantal producten in de sale4380
Percentage producten in de sale51%
Aantal webshops met producten van Timberland38
Maximum kortingspercentage bij Timberland72%