Shabbies sale

Logo Shabbies

Eén van onze topmerken is Shabbies, een toonaangevend modelabel van de ontwerper Fred de la Bretonière. Zijn missie is om ieder persoon een eigen identiteit te laten (uit)dragen en zich goed te laten voelen. Schoenen vormen zich naar ieders unieke persoonlijkheid en stijl: met elke stap worden ze een stukje meer één met de drager. Het schoeisel van Shabbies sluit perfect aan op deze filosofie met een goede pasvorm en diverse modellen voor elke smaak. Shabbies online sale levert betaalbare en goede schoenen snel en veilig.

Zelfbewuste en eigenzinnige laarzen

Shabbies Amsterdam is het modemerk voor de zelfbewuste en eigenzinnige trendzet(s)ter. Het brein achter dit label, Fred de la Bretonière, benadrukt eigen persoonlijkheid en stijl. Jij kiest voor items van Shabbies omdat deze aansluiten op jouw stijl maar de items vormen zich ook naar jou. Deze samensmelting maakt dat elk product uniek en authentiek is. Ze hebben een grote collectie schoenen zoals laarzen, enkellaarsjes, veterschoenen en sandalen. Bij KledingSale koop je alles extra voordelig: jouw goedkope Shabbies zijn snel gevonden!

Tassen in de online uitverkoop

Bij ons ben je niet alleen aan het juiste adres voor schoenen in de sale, maar ook voor voordelige tassen kun je bij ons terecht. Fred de la Bretonière heeft een eigentijdse tassencollectie ontworpen die jeugdigheid uitstraalt en tegelijkertijd zeer functioneel is. De tassen worden gekenmerkt door frisse en goed te combineren (pastel)kleuren en hoogwaardige materialen. Ga voor een tijdloze en betaalbare tas en bestel jouw Shabbies tas in de outlet.

Bekijk ALLE SALE van Shabbies

Statistieken voor Shabbies

Totaal aantal producten435
Totaal aantal producten in de sale276
Percentage producten in de sale64%
Aantal webshops met producten van Shabbies12
Maximum kortingspercentage bij Shabbies70%