Name It sale

Logo Name It

Bij het zien van Name It kinderkleding smelt je direct weg. Hoe leuk is het om jouw zoon of dochter te zien stralen in een van de superschattige kledingstukken van dit merk? Baby's, peuters, kids en zelfs tieners kunnen hier terecht, want de maten gaan van maat 40 tot en met maat 176. Kies iets voor jouw kleintje uit of laat ze zelf helpen om hun look samen te stellen. Dankzij Name It wordt shoppen voor en met kinderen een groot feest.

De uitgebreide collectie Name It kinderkleding

Of je kind nu net geboren is of de puberteit ingaat, het maakt niks uit bij dit merk. Voor elke leeftijd zijn er hele leuke items te koop. Een stoere jeans gecombineerd met een vrolijk shirt of een sjiek hemd is voor jongens een ideale outfit voor iedere dag, net als voor meiden. Is ze een echt meisje-meisje? Dan is het heel leuk om haar een rok of jurk te laten dragen. Dankzij de Name It Limited collectie, die gaat van maat 134 tot en met 176, kunnen ook tieners lekker winkelen bij dit merk. Maak het af met een zomerjas of winterjas, waarmee je kind het nooit koud zal hebben.

Goedkoop online kinderkleding kopen

Van kinderen weet je een ding zeker en dat is dat ze blijven groeien. De kans bestaat dat ze hun kleding al snel niet meer passen. Daarom is het fijn dat je kinderkleding goedkoop aan kunt schaffen in deze Name It sale. Bij ons shop je altijd voor de beste prijs. Zo kun je nog eens leuke nieuwe kleren kopen voor je kind, zonder dat je daarvoor heel veel moet betalen.

Bekijk ALLE SALE van Name It

Statistieken voor Name It

Totaal aantal producten18718
Totaal aantal producten in de sale2993
Percentage producten in de sale16%
Aantal webshops met producten van Name It16
Maximum kortingspercentage bij Name It80%