Kipling sale

Logo Kipling

Na een grote comeback met nieuwe designers is Kipling niet meer weg te denken uit de tassenmode. Om de trend voor te zijn werkt Kipling sinds 2006 intensief samen met verschillende aanstormende talenten over de hele wereld. Hiermee is de tassenlijn destijds een nieuwe moderne richting ingeslagen. De iconische aapjes hangen nu niet alleen aan de bekende backpacks maar ook aan hippe rugzakjes, shoppers en handtassen. In de Kipling sale zijn niet alleen de bekende materialen en kleuren te zien, maar ook zul je verrast worden door de lichte felle kleuren en uiteenlopende patronen.

Functionaliteit voor een lage prijs

Het karakteristieke gekreukelde nylon was voor de Antwerpse grondleggers de ideale formule voor een bijzonder stevig product met een uniek uiterlijk. Wat begon met handige rug- en reistassen met veel volume en handige vakjes werd al snel een uitgebreide collectie schooltassen, handtassen, portemonnees en andere slimme accessoires. Kipling draait om functionaliteit en daar zijn ze bij dit merk zeker de frontrunners in.

Tassen met optimale designs in de aanbieding

Opvallend aan de tassenlijn is dat ze het ontwerp van de verschillende tassen compleet hebben aangepast op de bijbehorende situaties. De luiertassen zijn bijvoorbeeld niet alleen ruim maar hebben ook een opvouwbaar verschoonmatje en zijn aangepast aan babyproducten. Kipling’s nieuwe boodschappentassen in onze outlet hebben zowel opvallende kleuren en patronen als een extra afneembare schouderband voor comfort bij lange uitjes. Voor lange reizen en korte uitjes heeft deze sale ook een ruim assortiment in grote reistassen met verschillende maten trolleys, sporttassen en duffeltassen op wieltjes. Deze aandacht voor detail is wat Kipling zo succesvol maakt.

Bekijk ALLE SALE van Kipling

Statistieken voor Kipling

Totaal aantal producten3452
Totaal aantal producten in de sale1140
Percentage producten in de sale34%
Aantal webshops met producten van Kipling24
Maximum kortingspercentage bij Kipling54%