G-Star sale

Logo G-Star

Rauwe straatstijl van Nederlandse bodem, dat is waar G-Star Raw voor staat. De jeans van het merk liggen werkelijk bij iedereen in de kast. Van modebewuste jongeren over de hele wereld tot sterren als Pharrell Williams. Ooit begon het merk klein, maar nadat de handen ineen werden geslagen met een Franse denim designer nam het label een vlucht. Sindsdien zijn de jeans snel verkochte broeken in elke winkel, in de (online) shop en al helemaal in de outlet. In de sale zijn de broeken en andere items vliegensvlug uitverkocht. Vooral de legendarische 3301 jeans lijken een eeuwige bestseller.

De wereld van de jean fashion

G-Star Raw is een sterk, internationaal brand met een compleet eigen stijl dat Nederland op de kaart heeft gezet in de wereld van street fashion. Spijkerbroeken en denim fashion blijven natuurlijk het stokpaardje van het label. Iedereen die op zoek is naar jeans, welke maat, model of modekleur je ook zoekt, slaagt hier. Het brede aanbod zorgt ervoor dat je precies die broek vindt die je in je hoofd hebt. Maar daar houdt het niet op. G-Star Raw maakt ook tops, jassen en accessoires voor hem en haar in dezelfde edgy stijl. Vooral de sneakers zijn een absolute must-have. In online sale profiteer je van dezelfde ruime keuze, maar dan met hoge kortingen.

Raw fashion forward

Het merk houdt van samenwerkingen met minder voor de hand liggende beroemdheden. Zo behoren onder andere de legendarische Nederlandse fotograaf Anton Corbijn en de jonge Noorse schaakkampioen Magnus Carlsen tot de gezichten van G-Star Raw. Dit merk volgt geen trends maar zet ze. De ripped jeans die sinds kort niet meer van de straat zijn weg te denken, vormen voor G-Star Raw al jaren een vast item in de collectie. Scoor snel een exemplaar in onze uitverkoop!

Bekijk ALLE SALE van G-Star

Statistieken voor G-Star

Totaal aantal producten24585
Totaal aantal producten in de sale1595
Percentage producten in de sale7%
Aantal webshops met producten van G-Star18
Maximum kortingspercentage bij G-Star90%