Fred de la Bretoniere sale

Logo Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretonière is een van de meest vooraanstaande ontwerpers in de Nederlandse mode. Tegenwoordig is zijn schoenenmerk Shabbies zijn meest bekende en populaire product. Het verhaald van Fred de la Bretonière begint in 1970 in Amsterdam. Hier toont hij voor het eerst zijn ontwerpen aan inkopers van de Bijenkorf. De inkopers waren zo enthousiast over in het bijzonder de tassen ontwerpen dat ze meteen 600 exemplaren bestelden. Zijn ontwerpen en unieke manier van werken leveren hem al snel veel aandacht van de pers op en in 1970 opent Fred de la Bretonière zijn eerste winkel in de St. Luciensteeg in onze Hoofdstad. In 1976 wordt hij al uitgeroepen tot de beste Nederlandse tassen- en schoenenontwerper. Verschillende musea begonnen zelfs zijn eerste werken op te nemen in hun kunstcollectie. De producten van deze iconische Nederlandse ontwerper kunnen natuurlijk niet uit ons assortiment ontbreken. Wij zijn daarom ook trots om Fred de la Bretonière nu aan te kunnen bieden bij KledingSale voor onze lage Sale prijzen.

Echt Hollands vakmanschap

Vakmanschap vormt het hart van de Fred de la Bretonière identiteit. Fred zijn interesse voor techniek en zijn creatieve persoonlijkheid was al vroeg duidelijk. In Den Haag studeerde hij daarom aan de Kleinkunst Academie. Zijn vakmanschap is terug te zien in de fenomenale afwerking van zijn luxe lederen producten. Daarnaast zorgt vakmanschap en techniek ervoor dat unieke creatieve visies ook echt tot werkelijk kunnen worden gebracht. Dit is ook terug te zien in de authenticiteit die de Fred de la Bretonière producten uitstralen. Alle collecties worden in Nederland ontwerpen en in andere plekken in Europe gemaakt. Het uiteindelijke doel van Fred de la Bretonière is om men zich goed en zelfverzekerd te laten voelen met wat men draagt. Er is namelijk een speciaal gevoel dat meekomt bij het dragen van producten van goede kwaliteit. 

Altijd de beste prijs

Bij KledingSale doen we er alles aan om de beste deals voor jou als klant klaar te hebben staan. Elke dag worden de beste Fred de la Bretonière aanbiedingen gezocht en verzamelt in onze Fred de la Bretonière outlet. Op deze manier kun jij altijd genieten van uitverkoop prijzen in een handig overzicht. Dat eindeloos slenteren door de stad op zoek naar een goede deal is verleden tijd. Shop nu voor jouw favoriete Fred de la Bretonière artikelen bij KledingSale. Kijk ook gerust bij een van de vele andere A-merken die wij aanbieden. 

Bekijk ALLE SALE van Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretoniere statistieken

Aantal producten 107
Aantal producten in de sale 39
Percentage van producten in de sale 37%
Aantal webshops die Fred de la Bretoniere verkopen 11
Maximale korting bij Fred de la Bretoniere 50%