D.Martens sale

Logo D.Martens

Dr. Martens staan vandaag de dag bekend als een unieke laars voor de mens met een eigen unieke stijl. Je ziet ze ongetwijfeld op elk festival en vaak in de street fashion. Hoewel de iconische laarzen nu misschien bekend staan als een schoen voor alternatievelingen, is dat zeker niet altijd zo geweest. Aanvankelijk waren de Dr. Martens laarzen namelijk vooral bestemd als work-wear laars voor de Britse arbeidersklasse. In de jaren 70 veranderde dit compleet. De Dr. Martens boots werden zeer gewild in de Britse skinhead subcultuur. Toen de eerste celebrities de schoenen begonnen te dragen waren ze al helemaal niet meer te stoppen. Zo is de Dr. Martens laars door de jaren heen uitgegroeid tot een icoon voor festival cultuur en verschillende subculturen. 

Een unieke laars voor jouw unieke stijl

Het leuke aan de collectie van Dr. Martens is dat ze laarzen hebben in heel veel verschillende kleuren en unieke patronen. Kies de klassieke zwarte 1460 om elke look een edgy randje te geven, of kies een van de vele authentieke printjes om een specifieke look te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij ons vind je alle Dr. Martens schoenen ook nog eens in de sale. Dit zorgt natuurlijk voor nog meer pret bij het plannen van je outfit. Vergeet het eindeloos slenteren door de stad om misschien de schoen te vinden die bij je past. Bij ons zie je snel en makkelijk wat het assortiment is en welke opties je hebt. Wij houden constant in de gaten waar Dr. Martens in de uitverkoop verkrijgbaar zijn.

Schoenen voor iedereen

Dr. Martens mag nu misschien wel meer bekend staan als festival staple, hun roots zijn ze niet vergeten. Bij Dr. Martens kan je nog steeds terecht voor de beste kwaliteit industriële schoenen. Zo zijn er schoenen met een stalen teen, modellen die 100% vloeistofdicht zijn en zelfs schoenen zonder enkel spoor van metaal. Speciaal voor de Vegans onder ons is er zelfs een vegan collectie met producten die 100% vegan zijn. Bij ons kan je makkelijk alle verschillende modellen vergelijken. Heb je je lievelingspaar Dr. Martens gevonden? Kijk dan ook gerust eens even verder bij de vele andere merken die wij aanbieden voor uitverkoop prijzen.

D.Martens statistieken

Aantal producten 0
Aantal producten in de sale 0
Percentage van producten in de sale 0
Aantal webshops die D.Martens verkopen 0
Maximale korting bij D.Martens 0