Apair sale

Logo Apair

Apair is een tijdloos en tegelijkertijd modieus schoenenmerk waarin degelijk Deens design gekoppeld wordt aan Italiaans gevoel voor schoonheid en stijl. Apair begon met een druk bezochte trendy schoenenwinkel in het centrum van Kopenhagen. Sinds 2003 geven grondleggers Claus Hjort en Lise Freiesleben onder hun huismerk ook uiting aan hun passie voor het ontwerpen en produceren van schoenen. Inmiddels is Apair een zeer populair merk geworden in de rest van Europa. De schoenen worden in Denemarken ontworpen om vervolgens in Italië te worden geproduceerd.

Schoonheid, eenvoud en aanbiedingen

Als je net als de makers een grenzeloze liefde voelt voor het Italiaanse leven, dan zijn de designs van Apair zeker geschikt voor jou. Het Deense merk is geïnspireerd door de Italiaanse levensstijl. In de outlet voeren voor vrouwen mooie en elegante schoenen de boventoon, voor mannen liggen er vooral klassieke en gedurfde exemplaren. In elk product gaan ontwerp en topkwaliteit leer hand in hand met vindingrijkheid en Italiaans meesterschap in detaillering.

Eindelijk in de online sale verkrijgbaar

Tot voor kort werd Apair exclusief verkocht in chique Scandinavische boutiques maar gelukkig zijn ze tegenwoordig online voor iedereen te koop. En in de sale worden ze ook nog eens heel goed betaalbaar. De ontwerpers en hun Italiaanse vaklieden komen ieder seizoen met nieuwe oogst voor dames - zoals korte laarsjes, pumps, sandalen met schacht - én voor heren die op zoek zijn naar waardig mooie exemplaren veterschoenen, slippers en boots. Wie van het leven geniet, geniet van Apair.

Statistieken voor Apair

Totaal aantal producten0
Totaal aantal producten in de sale0
Percentage producten in de sale0
Aantal webshops met producten van Apair0
Maximum kortingspercentage bij Apair0%