Header image

Hoe werkt het?

De kleding, schoenen en accessoires van al jouw favoriete merken alleen nog maar in de sale scoren? Dat kan met KledingSale! Met onze zoekmachine vind je eenvoudig alles wat je zoekt, en het is altijd in de uitverkoop. Lees hier hoe het precies werkt en je koopjesjacht kan beginnen.

Image how it works

STAP 1

Tijd om te shoppen! Via de menubalk kun je eenvoudig een keuze maken voor de categorie waarin jij geïnteresseerd bent. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor dames, kinderen, tassen, maar je kunt ook meteen naar ons overzicht van merken of winkels. Weet je al precies waar je naar op zoek bent? Dan kun je ook gebruik maken van de zoekbalk.

STAP 2

Heb je de sale collectie van jouw categorie gevonden? Bekijk welke aanbiedingen wij allemaal voor jou in petto hebben en kies de leukste items uit. Om het je extra makkelijk te maken, kun je daarbij gebruik maken van extra zoekfilters. Zo kun je filteren op onder andere maat, kleur of een webshop van jouw keuze.

STAP 3

Als je iets leuks hebt gevonden, kun je op het product klikken om te zien welke webshops jouw product aanbieden. Zo zie je meteen waar je het voor de beste prijs kunt krijgen. Nu hoef je alleen nog maar door te klikken naar de webshop en je kunt jouw nieuwe artikelen aanschaffen! Zo simpel is het.