Disclaimer

Bij KledingSale doen wij ons best om alles zo duidelijk en juist mogelijk te laten verlopen. Eerlijkheid en betrouwbaarheid vinden wij dan ook heel belangrijk. Toch kan het door omstandigheden wel eens voorkomen dat er onverhoopt foutieve informatie aan je wordt doorgegeven, bijvoorbeeld omdat bepaalde gegevens wat verouderd zijn. Mocht dit het geval zijn, horen wij het graag en zullen wij ons best doen om deze informatie aan te passen. Daarbij zullen we natuurlijk proberen deze situaties te voorkomen.

Het aansprakelijk stellen van KledingSale naar aanleiding van eventuele problemen die zijn ontstaan naar aanleiding van de gegevens op onze site, is niet mogelijk. Wij zijn hiervoor niet verantwoordelijk. Het staat je vrij om de beschikbare informatie te gebruiken om een beslissing te maken over het kopen van een bepaald product, maar dit is op eigen risico.

Tevens zijn de gegevens op onze website (auteursrechtelijk) beschermd en het is verboden deze op elk mogelijke manier over te nemen, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder dat daar vooraf toestemming voor is gegeven door KledingSale. KledingSale staat niet garant voor producten en diensten genoemd op deze website. Daarbij geven wij geen garantie voor uitspraken die gedaan zijn door de vervaardiger van bepaalde producten. Om deze reden adviseren wij om altijd te trachten onafhankelijke informatie te verwerven en eventueel onderzoek te doen naar de gegevens op onze site.

Zo nu en dan passen wij de informatie op deze site aan of voegen wij hier iets aan toe. KledingSale behoudt zich het recht voor om dergelijke aanpassingen zoals deze per direct te bewerkstelligen, zonder hier eerst iemand van op de hoogte te hoeven stellen.

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele inhoud en het gehele gebruik van KledingSale. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KledingSale (onderdeel van WMGZ). Door gebruik te maken van deze website accepteer je deze disclaimer.